PR семинар „Комуникация без граници – в правилната посока!“ – София

АСКО ви кани на годишна среща и професионален семинар за комуникационни експерти под надслов „Комуникация без граници – в правилната посока!“ на 30 и 31 май 2024 г. в гр. София.

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим като членове на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) или наши гости за участие в традиционната годишна среща и професионален семинар за PR експерти на тема „Комуникация без граници – в правилната посока!“. Семинарът ще се проведе в два дни на 30 – 31 май 2024 г. (четвъртък и петък) в гр. София, бул. „Тотлебен“ №34 А, конферентна зала на хотел „Шипка“ и ще включва:

  • Семинар: „Общината в центъра на градската комуникация“ с гост лектор Генчо Керезов, председател на Експертния съвет в от Асоциация на българските градове и региони – АБГР
  • Изследване: „Практики, принципи и модели на ВО на местната власт. Резултати от проведено емпирично изследване в периода 2021-2023“  – Иво Пенев, ВА „Г. С. Раковски“
  • Тема: „Ролята на лидера и правилната комуникация при управлението на кризи“ с  лектор доц. д-р Мила Серафимова, заместник-декан на ФЖМК в СУ „Св. Климент Охридски“
  • Изследване: „Традиционни и дигитални комуникации на общините“
  • Дискусионен панел: Обмен на добри практики в общините

Професионалният семинар „Комуникация без граници – в правилната посока!“ цели да покаже новостите в сектора, да обобщи натрупания професионален опит до момента, да представи добри PR практики, заедно с експертна дискусия по казуси от работата на местните власти.

ВАЖНО! Двудневният семинар е без такса участие за членове на АСКО, платили членския си внос за 2024 г. в размер на 200 лв. в срок до 27.05.2024 г. по банковата сметка на АСКО.

Общинска банка            BIC: SOMBBGSF               IBAN: BG95SOMB91301027165403     

За всички останали участници таксата участие е в размер на 120 лв. на човек с платежно към същата банкова сметка. При посещение на двама гости от една организация цената общо е 200 лв. Общините, които са членове на Асоциацията могат да се включат в PR семинара и годишната среща с до двама души без такса участие.

Общините, които желаят да станат членове на Асоциацията, подават заявление за членство и заплащат 200 лв. годишен членски внос + 20 лв. встъпителна такса.

Годишната такса за асоциираните членове и физически лица е 50 лв. (+ 20 лв първоначален внос).

ВАЖНО! Резервация за нощувка на 30 май в хотел „Шипка“, гр. София се прави индивидуално на e-mail: askobulgaria@gmail.com и тел. 0877 155 107 – Диана Димитрова в срок до 27.05.2024 г.

Цена на стая и вид настаняване с ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ условия:

Вид стаяНастаняванеПромоционална цена за една нощувка
Стандартна двойна стаяЕдин / ДвамаЦена за един / двама души: 60 лв. / 78 лв.

Офертата за настаняването включва: 1 нощувка, закуска, паркинг, интернет, туристическа такса и застраховка, ДДС 9%. Цената на двойна стая е 78 лв. за нощувка на дам души, а единично настаняване в самостоятелна стая е 60 лв.

Записването за участие в семинара е до изчерпване на местата или с краен срок 27 май 2024 г. (понеделник) на e-mail: askobulgaria@gmail.com. Моля да напишете име, фамилия, община /организация/, длъжност, мобилен телефон на участника/ците, както и данни за издаване на фактура /за такса участие или членски внос за настоящата година/.

Апелираме за спазване на крайния срок за записване, като Ви очакваме да дойдете с доброто си настроение и професионалния си опит! Ще се радваме да се присъедините към голямото и задружно семейство на АСКО и да изпратите представители на нашето събитие.

Неразделна част към поканата е и приложената програма.

На 30 май ще се проведе и XXIV Общо отчетно-изборно събрание на сдружението.

Научете повече тук: https://asko-bg.com/покана-за-xxiv-общо-отчетно-изборно-събра/