Покана за Годишна среща на АСКО – 20 и 21.06.2022 г.

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим като членове на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) или гости на Годишната ни среща.

Събитието ще се състои на 20-21 юни 2022 г. (понеделник и вторник) в гр. Елин Пелин, бул. „София“ №13, ет. 1 – Конферентна зала на общинската библиотека ще включва:

  • Теми на годишната среща:
    • Семинар на тема „Ивент и имидж мениджмънт в местни избори“
    • Обучение на тема „Дигитално развитие на общините и комуникационна култура“
    • Дискусионен панел на тема „PR противодействие на фалшиви новини и медийни манипулации“
  • XXII-то Общо отчетно събрание на АСКО – 20.06.2022 г. от 17:30 ч.
  • Честване на 22 години от създаване на Асоциацията.

Семинарът има за цел да даде теоретична обосновка по темата и световния опит, да обобщи натрупания ПР-ски опит през изминалата година, да представи добри практики, професионална дискусия по казуси от ежедневието, използвайки интерактивни методи за обучение.

На Общото събрание Управителния съвет ще отчете дейността през изминалата година и заедно ще начертаем планове за бъдещото развитие. Вечерта ще бъде посветена на 22 години от създаване на Асоциацията.

Двудневният семинар е без такса участие за членове на АСКО, платили членския си внос за 2022 година, който трябва да се внесе по банковата сметка на АСКО в Банка ДСКIBAN:BG57STSA 93 000 000 174 537.

За всички останали участници таксата участие е 100 лв. с платежно към същата банкова сметка. Общините, които са членове на Асоциацията могат да изпращат по двама души без такса участие.

ВАЖНО! Общините, които желаят да станат членове на Асоциацията, подават заявление за членство и заплащат 150 лв. годишен членски внос +10 лв. встъпителен. Годишната такса за асоциираните членове е 50 лв.

Записването за участие е до изчерпване на местата или с краен срок 15 юни 2022 г. (сряда) на e-mail: askobulgaria@gmail.com.

Моля напишете: име, фамилия, община, длъжност и мобилен телефон. Отбележете, ако има вегетарианци. Спазвайте срока и елате с добро настроение и професионалния си опит!

За допълнителна информация: Диана Димитрова – GSM 0877 155 107.

Официалната покана и програма на събитието са разпратени на имейл адресите на членовете на Асоциацията и са публикувани в затворената фейсбук група!

Ще се радваме да се присъедините към голямото и задружно семейство на АСКО и да изпратите представители на нашето събитие.