Община Асеновград вече е в TikTok

Община Асеновград вече има свой официален TikTok канал. Общинската администрация непрекъснато следи тенденциите и новостите в технологичния напредък и прилага онези, които са допустими за реализация. Ето защо, от началото на 2024 година, Община Асеновград – един от дългогодишните членовете на АСКО вече ще информира гражданите по още един начин – чрез една от най-модерните социални мрежи.

Всеки може да стане последовател на официалния TikTok канал на общината, като отвори следния линк: https://www.tiktok.com/@obshtina_asenovgrad?_t=8iqFQ4OzORU&_r=1.

Поетапно ще започне публикуването на кратки видеа от празници, културни мероприятия и всякакъв др. вид събития, които предстои да се провеждат през годината. Освен това, чрез TikTok канала на Oбщина Асеновград ще може да се информират гражданите своевременно за актуални новини. А понякога ще се публикуват и важни съобщения за информация на всички граждани.

Жителите и гостите на общината може да се абонират за канала, за да бъдат в крак с актуалните събития и новини за града и населените места в региона.

Текст и снимки: Община Асеновград