Как да овладеем информацията през 21 век? – Годишната среща на АСКО

Незабравими, емоционални и професионално ползотворни бяха двата дни 27 и 28 април 2016 г. на Годишната среща на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО).
Обединяващата тема „Как да овладеем информацията през 21 век?“ ни даде възможност да дискутираме темите за предоставяне на обществена информация, ПР, фалшивите новини, интернет троловете, медийния мониторинг. Отправени бяха покани към общините за участие в Голямото ROCK междучасие на БНТ и гостуване на спектакъла „На нея с обич“, както и открихме изложба „ПР-ите могат и това“.

През първия ден проведохме и XI Общо събрание на АСКО и дискутирахме важни въпроси за бъдещето на нашата професионална организация, нприехме насоки за развитие и разширяване на националната ни мрежа.
Благодарност за гостоприемството на Националния статистически институт и партньорското участие на БДВО и харизматичните презентатори Любомир Блатски, Митко Кърнев, Йордан Христов, Таня Балабанова, Светлана Димитрова, Александър Христов, Нели Бенова и Марий Пейчев, който отпразнува рождения си ден с нас!