Годишна среща на АСКО 2023 – „Следващата стъпка в комуникациите“

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим като членове на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) или наши гости за участие в традиционната ни годишна среща и професионален семинар на тема „Следващата стъпка в комуникациите“.

Семинарът ще се проведе на 27 – 28 юли 2023 г. (четвъртък и петък) в гр. Велико Търново, ж.к. „Варуша – юг“, ул. „Никола Пиколо“ №2, Конферентна зала на хотел „THE HILL“ и ще включва:

  • Семинар: „Най-често допускани грешки при организиране на събития“  
  • Тема: „Протокол и комуникации при международни партньорства“          
  • Уъркшоп „Упражнения за екипна ефективност и арт работилница“
  • Тема: „Съвместна работа на общините с НПО сектора“
  • Дискусионен панел на тема „Институционален PR по време на избори“
  • Управление на имиджа и изграждане на авторитета на общинската администрация чрез публична комуникация
  • Актуални примери и обмен на професионален опит за прехода в новия управленски мандат на общините 2023 – 2027

Семинарът тема „Следващата стъпка в комуникациите“ има за цел да покаже новостите в сектора, да обобщи натрупания ПР-ски опит през изминалата година, както и да представи добри практики, професионална дискусия по казуси от ежедневието, използвайки интерактивни методи за обучение.

***

ВАЖНО! Двудневният семинар е без такса участие за членове на АСКО, платили членския си внос за 2023 година в срок до 20.07.2023 г. по банковата сметка на АСКО в Общинска банка.

IBAN: BG95SOMB91301027165403           BIC: SOMBBGSF

За всички останали участници таксата участие е в размер на 120 лв. на човек с платежно към същата банкова сметка. При посещение на двама гости от една организация цената общо е 200 лв.

Общините, които са членове на Асоциацията могат да се включат в семинара и годишната среща с двама души без такса участие. Общините, които желаят да станат членове на Асоциацията, подават заявление за членство и заплащат 150 лв. годишен членски внос + 10 лв. встъпителен. Годишната такса за асоциираните членове и физически лица е 50 лв. + 10 лв. встъпителна такса.

ВАЖНО! Резервация за нощувка на 27 юли 2023 г. в хотел „THE HILL“, гр. Велико Търново се прави индивидуално на тел. 0877 155 107 – Диана Димитрова.

Цена на стая и вид настаняване с ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ условия:

Вид стаяНастаняванеПромоционална цена за 1 нощувка
Стандартна двойна стаяЕдин / ДвамаЦена за двама души: 120 лв.
***

Офертата за настаняването включва: 1 нощувка, закуска, интернет достъп, застраховка, туристическа такса, ДДС 9%. Цената на човек в двойна стая е 60 лв. нощувка + закуска. Хотелът разполага с 9 двойни стаи и 1 студио за 3-ма, както и 2 апартамента за 4-ма души.

Записването за участие е до изчерпване на местата или с краен срок 21 юли 2023 г. (петък) на e-mail: askobulgaria@gmail.com. Моля напишете: име, фамилия, община /организация/, длъжност, мобилен телефон и данни за издаване на фактура. Апелираме за спазване на срока за записване, като Ви очакваме да дойдете с доброто си настроение и професионалния си опит!

Ще се радваме да се присъедините към голямото и задружно семейство на АСКО и да изпратите представители на нашето събитие. Неразделна част е и приложената програма.

       26.06.2023 г.                                                        Диана Димитрова, председател на УС на АСКО

***