Весели Коледни и Новогодишни празници!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Скъпи колеги, партньори, приятели,

Да изпратим 2016 г. с добри спомени и да посрещнем Новата 2017 г. с очакване за благополучие, сбъднати мечти, повече обич и разбирателство в света! Да си пожелаем сили и творческа енергия за добри, благородни и съграждащи дела, мъдрост в житейските решения и човещина.

През 2017 година в дома на всеки от нас  да има здраве, мир и благодат!

Михаела Малеева – изпълнителен директор, АСКО

Скъпи колеги,

Рождество е повод да си припомним християнските и семейни ценности, да бъдем заедно с нашите семейства, близки и приятели. Празничните дни са изпълнени с много приятни емоции и топлина. Към всички вас отправям моите благопожелания за здраве, щастие и благополучие. Нека оставим лошите моменти зад гърба си и да съхраним само най-добрите спомени от отминаващите дни. Вдигайки наздравица в празничната нощ, нека да си пожелаем да бъдем по-добри, защото доброто ражда добро. Нека даряваме повече любов на нашите близки и приятели! Нека Новата година е благословена с успехи и изпълнена с добри начинания и стимул за полезни дела!

Вeсели Коледни и Новогодишни празници!

Ренета Петрова, Горна Оряховица

Нека Коледният дух да отвори сърцата ни за повече обич и подкрепа между нас!

Чудотворни декемврийски дни! Целувки

Петя Александрова, Казанлък

Нека оставим след себе си 2016 г. с благодарност за уроците от преживяното! Нека през 2017 година не повтаряме грешките, да изпълним със смисъл отношенията си с другите и да бъдем  от хората, които доказват, че на света има добро! 
Веселие, здраве и берекет! 
Светлана Димитрова – Сливен

Светли празници, скъпи колеги! Нека през тези празници се погрижите за хармонията на духа си. И нека я запазите колкото се може по дълго през следващата година!

Симеона Маринова, София