АСКО подкрепи като партньор домакинството на България на Международната конференция на IPRA

Международната конференция на IPRA  ще се проведе на 13-и и 14-и октомври 2017 г. и София ще бъде столицата на ПР и маркетинг!

В рамките на конференцията – http://ipra-cee.com/, ще се проведе и събитието Creative lab for City Branding, на което ще се радваме да бъдете наши гости.
Български и чужди експерти ще обсъдят темата за създаване на бранд на един град, както като инструмент както за изграждане на по-добър имидж, така и за привличане на повече туристи, инвестиции и международно внимание. Събитието се провежда с партньорството на Столичната Агенция за инвестиции и приватизация, Представителството на Европейската комисия в България и инициативата „Визия за София“ на Столична Община.
Дата на събитието: 14 октомври 2017 г. (събота)
Час: 15ч.
Място: Дом на Европа (ул. Г.С.Раковски 124, София)
Поради ограничения брой места, ще се радваме да потвърдите присъствието си на: maria@united-partners.com

Достъп: безплатен за това събитие за членове ва АСКО.
Очакваме Ви на 14 октомври, 15 ч. в Дома на Европа!

Конференцията SOPR SOMARKETING SOFIA ще анализира все по-тясната връзка между ПР практиките и маркетинговите дейности, както и развитието на комуникациите в съвременната дигитална действителност. Изявени професионалисти ще представят последните технологични трендове в ПР и маркетинг, дигитализиране на комуникационната среда, виртуална реалност и изкуствен интелект, нови начини за обработка на данни и анализ на резултатите.
Гостите на конференцията ще имат възможността да срещнат международни лектори и утвърдени имена в сферата на комуникацията. Регистрация може да направите ТУК.

В рамките на конференцията за първи път в България ще се проведе официалната церемония по връчване на Златните награди за отличие, (Golden World Awards for Excellence), организирани от IPRA. Тази година най-престижните призове в сферата на връзките с обществеността ще бъдат връчени за 27-и пореден път, а домакин на събитието е агенция Юнайтед Партнърс и IPRA. Не пропускайте да разберете кои са най-добрите постижения в сферата на комуникацията през изминалата година! Билети за гала вечерята могат да бъдат закупени тук – https://www.ipra.org/golden-world-awards/2017-gwa-gala/

Изявени международни комуникатори разкриват последните тенденции
Един от ключовите лектори по време на конференцията ще бъде Барт де Врийс, президент на Международната ПР асоциация, с повече от 25-годишен опит във връзките с обществеността. В рамките на SOPR SOMARKETING SOFIA г-н Де Врийс ще анализира ролята на инфлуенсърите в съвременните комуникации.
Актуален списък на лекторите и темите, които ще представят, можете да откриете на сайта на конференцията.Регистрация може да направите ТУК. https://event.gg/7095/

Третата регионална конференция на IPRA за Централна и Източна Европа ще Ви даде възможност да създадете ценни отношения с други специалисти по комуникация и ПР, с които да намерите нови решения на въпросите, които имате, както и да откриете нови пътища напред.