Професионален PR семинар „Везната на истината в условията на кризи“ в гр. Велинград

В края на годината Управителния съвет на АСКО организира поредна тематична среща на членовете на сдружението и професионален семинар за ПР експерти на тема „Везната на истината в условията на кризи“. Есенният семинар ще се проведе в два дни – на 30 ноември – 01 декември 2023 г. в гр. Велинград.

***

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим като членове на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) или наши гости за участие в последния за годината професионален семинар на тема „Везната на истината в условията на кризи“.

Семинарът ще се проведе на 30 ноември – 1 декември 2023 г. (четвъртък и петък) в гр. Велинград, бул. „Хан Аспарух“ №116Б, конферентна зала на СПА хотел „Елбрус“ и ще включва:

  • Семинар: „Противодействие на дезинформация и управление на комуникацията в условията на кризи“ с гост-лектори от отдел „Стратегически комуникации“ към кабинета на правителството на Обединеното кралство.
  • Уъркшоп „ПРактически задачи за борба с хибриди атаки в администрацията“.
  • Обучение „Връзката между администрацията и регионални медии“.
  • Дискусионен панел на тема „На ръба на изборните абсурди“.
  • Актуални примери и обмен на професионален опит за прехода в новия управленски мандат на общините 2023 – 2027.

Семинарът тема „Везната на истината в условията на кризи“ има за цел да покаже новостите в сектора, да обобщи натрупания ПР-ски опит през изминалата година, да представи добри практики, професионална дискусия по казуси от ежедневието, използвайки интерактивни методи за обучение.

ВАЖНО! Двудневният семинар е без такса участие за членове на АСКО, платили членския си внос за 2023 година в срок до 20.11.2023 г. по банковата сметка на АСКО в Общинска банка.

IBAN: BG95SOMB91301027165403           BIC: SOMBBGSF

За всички останали участници таксата участие е в размер на 120 лв. на човек с платежно към същата банкова сметка. При посещение на двама гости от една организация цената общо е 200 лв.

Общините, които са членове на Асоциацията могат да се включат в семинара и годишната среща с двама души без такса участие. Общините, които желаят да станат членове на Асоциацията, подават заявление за членство и заплащат 150 лв. годишен членски внос + 10 лв. встъпителен. Годишната такса за асоциираните членове и физически лица е 50 лв. + 10 лв. встъпителна такса.

ВАЖНО! Резервация за нощувка на 30 ноември /четвъртък/ в СПА хотел „ЕЛБРУС“, гр. Велинград се прави индивидуално на тел. 0877 155 107 – Диана Димитрова в срок до 17.11.2023 г.

Цена на стая и вид настаняване с ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ условия:

Вид стаяНастаняванеПромоционална цена за 1 нощувка
Стандартна двойна стаяЕдин / ДвамаЦена за един/двама души: 150 лв. / 200 лв.

Офертата за настаняването включва: 1 нощувка, закуска, интернет достъп, ползване на СПА център, застраховка, туристическа такса, ДДС 9%. Цената на човек в двойна стая е 100 лв. за нощувка, а единично настаняване е 150 лв. ВАЖНО! Запазване на стаи до 17 ноември 2023 г.

Записването за участие е до изчерпване на местата или с краен срок 24 ноември 2023 г. (петък) на e-mail: askobulgaria@gmail.com. Моля напишете: име, фамилия, община /организация/, длъжност, мобилен телефон и данни за издаване на фактура. Апелираме за спазване на срока за записване, като Ви очакваме да дойдете с доброто си настроение и професионалния си опит!

Ще се радваме да се присъедините към голямото и задружно семейство на АСКО и да изпратите представители на нашето събитие. Неразделна част е и приложената програма.