Професионален семинар за PR експерти „Бъдещето на публичната комуникация“ в гр. Трявна

***

Имаме удоволствието да Ви поканим като членове на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) или наши гости за участие в първия за годината професионален семинар за комуникационни експерти на тема „Бъдещето на публичната комуникация“. Любезен домакин за нашето събитие ще бъде община Трявна.

Семинарът ще се проведе в два дни на 28 – 29 март 2024 г. (четвъртък и петък) в гр. Трявна, ул. „Панорама“ №15, конферентна зала на хотел „Калина Палас“ и ще включва:

  • Информационна лекция: „Европейските избори 2024 година: кампанията на Европейския парламент и ролята на общините“ и тема: „Как общините могат да си взаимодействат по-добре с Европейския парламент“ с гост лектор от Бюрото на Европейския парламент в България.
  • Семинар: „Публичната комуникация в социалните мрежи и новите AI инструменти в полза на PR експертите в общините“.
  • Изследване: „Анализ на репутацията на Община Трявна за последната година – в онлайн, социални и печатни медии – в България и по света“.
  • Тема: „Механизъм на създаване и разпространение на дезинформация в България – контролирани мрежи за влияние“.

Професионалният семинар „Бъдещето на публичната комуникация“ цели да покаже новостите в сектора, да обобщи натрупания професионален опит до момента, да представи добри PR практики, заедно с експертна дискусия по казуси от ежедневието, използвайки интерактивни методи за обучение.

ВАЖНО! Двудневният семинар е без такса участие за членове на АСКО, платили членския си внос за 2024 г. в размер на 200 лв. в срок до 20.03.2024 г. по банковата сметка на АСКО в Общинска банка.

IBAN: BG95SOMB91301027165403.

За всички останали участници таксата участие е в размер на 120 лв. на човек с платежно към същата банкова сметка. При посещение на двама гости от една организация цената общо е 200 лв.

Общините, които са членове на Асоциацията могат да се включат в семинара и годишната среща с до двама души без такса участие. Общините, които желаят да станат членове на Асоциацията, подават заявление за членство и заплащат 200 лв. годишен членски внос + 20 лв. встъпителен. Годишната такса за асоциираните членове и физически лица е 50 лв. + 20 лв. встъпителна такса.

ВАЖНО! Резервация за нощувка на 28 март /четвъртък/ в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна се прави индивидуално в срок до 20.03.2024 г. Необходимо е предварително плащане по банков път – данни за фактура и настаняване се изпращат на e-mail: sales@kalinapalace.com.

Цена на стая и вид настаняване с ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ условия:

Вид стаяНастаняванеПромоционална цена за една нощувка
Стандартна двойна стаяЕдин / ДвамаЦена за един/двама души: 130 лв. / 175 лв.

Офертата за настаняването включва: 1 нощувка, закуска, паркинг, интернет достъп, ползване на закрит отопляем басейн, фитнес, туристическа такса и застраховка, ДДС 9%. Цената на човек в двойна стая е 87,50 лв. за нощувка, а единично настаняване в самостоятелна стая е 130 лв.

Записването за участие в семинара е до изчерпване на местата с краен срок 22 март 2024 г. (петък) на e-mail: askobulgaria@gmail.com. Моля да напишете име, фамилия, община /организация/, длъжност, мобилен телефон на участника/ците, както и данни за издаване на фактура. Апелираме за спазване на срока за записване, като Ви очакваме да дойдете с доброто си настроение и професионалния си опит!

Ще се радваме да се присъедините към голямото и задружно семейство на АСКО и да изпратите представители на нашето събитие. Неразделна част е и приложената програма.

Ще се радваме да се видим отново, колеги!